Op zoek naar (tijdelijke) versterking?

Detachering bij The College Healthcare:
Flexibele oplossingen voor tijdelijke werkzaamheden!

 

Dé ideale HR-partner binnen
de commerciële en non-profit gezondheidszorg

Detachering Farmaceutisch Industrie

Veel bedrijven hebben moeite met het invullen van hun vacatures, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Vooral bij grotere organisaties en voor specifieke opdrachten wordt gekozen voor de inhuur van (tijdelijk) personeel. Wat zijn de voordelen van detachering? We zetten het hier op een rijtje.

Flexibiliteit
Ziekte, vakantie, uitdiensttreding, grote interne projecten, zwangerschaps- of ouderschapsverlof; het zijn allemaal redenen waarom in een korte tijd het team minder goed bezet kan zijn. Om de continuïteit binnen een organisatie te waarborgen, is het inschakelen van flexibele arbeidskrachten vaak de geschikte oplossing. Schuiven met uren en taken van bestaande medewerkers om de primaire processen op te vangen, lost dikwijls maar een deel van het probleem op. Interessante langetermijn projecten of strategische plannen worden in dat geval op de lange baan geschoven ten gunste van de acute problemen.

Minder risico’s
Het aantrekken van werknemers is geen gemakkelijke klus. De markt is erg krap en bovendien kleven er (financiële) risico’s aan het in dienst nemen van nieuwe medewerkers. Denk aan de kosten voor selectie en inwerken bij een snel vertrek van de nieuwe collega. Daarnaast gebruiken organisaties tegenwoordig een afrekenmethode op het aantal ‘fte’s’ of de ‘head count’. Bij detachering telt de inhuur van personeel vaak niet mee bij deze berekeningen. Daarnaast kunt u als organisatie een wensenlijstje aangeven. Bij een mismatch is het bovendien een stuk gemakkelijker om van een gedetacheerde medewerker afscheid te nemen, dan van een collega in loondienst.

Detacheren via The College Healthcare betekent voor u:

    • Kwaliteit: Wij vinden en selecteren een goede, nieuwe medewerker
    • Transparantie: Eerlijk en helder over tarieven en condities
    • Betrokken: Zowel bij u, als bij de markt. Up-to-date database
    • Zekerheid: De juiste mensen op de tijden dat u ze nodig heeft
    • Flexibiliteit: U bepaalt een vaste periode waarvoor u personeel inhuurt

Meer weten? Neem gerust contact op.

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen door het detacheren van professionals in de farmaceutische industrie?

NEEM CONTACT OP