Op zoek naar (tijdelijke) versterking?

Detachering bij The College Healthcare:
Flexibele oplossingen voor tijdelijke werkzaamheden!

Detachering | Farma | Medical Devices

U heeft voor langere tijd gemotiveerde professionals nodig, maar kunt nog niet overzien of die behoefte structureel is? Dan is detacheren de oplossing die u zoekt. Wij geven u de zekerheid van gespecialiseerde medewerkers, maar zonder financiële risico’s. 

Veel organisaties en bedrijven vragen om flexibele oplossingen voor tijdelijke werkzaamheden. Bij The College Healthcare kunt u gebruik maken van detachering. Medewerkers zijn in dienst bij The College Healthcare en u huurt ze in. Tal van opdrachtgevers vullen via detachering van The College Healthcare alle mogelijke functies in, zowel fulltime als parttime. Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van professionals in de farma, medical devices branche en de bio-industrie.

The College Healthcare heeft al vele jaren ervaring in detachering en heeft een onderscheidende formule ontwikkeld. U krijgt bij ons transparantie in de kosten en een waterdichte financiële constructie. Daarnaast bent u zeker van gemotiveerde en kwalitatief goede medewerkers. Vraagt u gerust naar onze referenties.

Als brede Human Resources partner kan The College Healthcare u ook helpen met andere flexibele oplossingen, zoals interim medewerkers. The College Healthcare denkt graag met u mee en bekijkt wat voor u de beste oplossing is.

Momenteel detacheren wij o.a de volgende functies:

  • Rayon Manager / Artsenbezoeker
  • Product Specialist (oncologie, diabetes, cardiovasculair)
  • Product Manager
  • (Key) Account Manager
  • Clinical Research Associate

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen door het detacheren van professionals in de farmaceutische industrie?

NEEM CONTACT OP