Op zoek naar (tijdelijke) versterking?

Detachering bij The College Healthcare:
Flexibele oplossingen voor tijdelijke werkzaamheden!

 

Uw HR partner

Meer dan 25 jaar ervaring
in de commerciële gezondheidszorg.

 

Werken vanuit natuurlijke kracht!

Inzicht in natuurlijke en ontwikkelbare competenties

Consultancy

In de zorgmarkt zijn er voortdurend nieuwe ontwikkelingen. Ontwikkelingen die invloed hebben op uw personeelsbeleid. The College Healthcare is goed op de hoogte van deze veranderingen en denkt actief met u mee. Wat betekenen de veranderingen voor uw bedrijf en medewerkers? Hoe kunt u hier het beste op anticiperen en welke oplossingen zijn er voor handen?

The College Healthcare verdiept zich in uw organisatie. Wat is bij u de bedrijfscultuur en wat zijn voor uw organisatie de meest passende maatregelen? De ene keer is dat een training in leiderschap of het organiseren van een teambuildingsdag. De andere keer focussen we op het verloop van uw medewerkers of werven we nieuwe mensen voor u.

The College Healthcare adviseert u en heeft alles in huis om u te helpen in de uitvoering van effectieve oplossingen.

Mediation

Waar mensen samenwerken ontstaat soms wrijving. Deze wrijving kan uitgroeien tot een conflict. Werkzaamheden, sfeer en zelfs de gezondheid van mensen kunnen ernstig onder druk komen te staan, waardoor een ziekmelding niet uitgesloten is.

Door tijdig inzetten van mediation kunnen veel problemen voorkomen worden of, als het conflict al heeft geleid tot verstoring van de werkrelatie, zorgen voor een oplossingsrichting. Het doel is het creëren van helderheid en duidelijkheid over de situatie en het nader tot elkaar brengen van partijen door middel van hoor, wederhoor en begrip voor elkaar. Wij helpen u graag bij het vinden van een oplossing.

Wij werken volgens de regels van de NMI.

Voor advies op maat kunt u altijd geheel vrijblijvend contact op nemen met één van onze consultants.

NEEM CONTACT OP