Op zoek naar (tijdelijke) versterking?

Detachering bij The College Healthcare:
Flexibele oplossingen voor tijdelijke werkzaamheden!

 

Uw HR partner

Meer dan 25 jaar ervaring
in de commerciële gezondheidszorg.

 

Werken vanuit natuurlijke kracht!

Inzicht in natuurlijke en ontwikkelbare competenties

Coaching

Ook voor coaching kunt u bij The College Healthcare terecht. Wij coachen uw medewerkers in hun professionele leven. Onze coaching is toekomstgericht en gaat uit van de ambities van uw medewerkers. De gesprekken gaan over het werk, maar kunnen ook persoonlijker van aard zijn. Vanuit hun intrinsieke motivatie gaan we samen aan de slag.

Onze coach heeft daarbij een begeleidende rol op basis van gelijkwaardigheid. Met verschillende methoden en technieken helpt onze coach uw medewerkers verder op weg. Ze leren anders om te gaan met belemmeringen en dat wat hen stimuleert te versterken.

The College Healthcare biedt ook coaching op het werk. Gedurende een afgesproken periode coachen we uw medewerkers op de werkplek. Deze methode is vooral nuttig als er een vraag leeft over een specifieke werksituatie.

Coaching werkt alleen als er een klik is tussen uw medewerker en de coach. Samen moeten we ervaren of er genoeg vertrouwen is. Om die reden starten we alle coachingstrajecten met een intakegesprek. Daarin besluiten we samen of we de samenwerking in gang zetten.

Wij werken volgens de richtlijnen van de NOBCO

Voor advies op maat kunt u altijd geheel vrijblijvend contact op nemen met één van onze consultants.

NEEM CONTACT OP