Op zoek naar (tijdelijke) versterking?

Detachering bij The College Healthcare:
Flexibele oplossingen voor tijdelijke werkzaamheden!

Waarom The College Healthcare

Bent u als bedrijf op zoek naar hoogopgeleide (young) professionals met ambitie? Door onze jarenlange ervaring in de gezondheidszorg beschikken we over een omvangrijk netwerk en hebben we veel expertise in huis. The College Healthcare gaat uitsluitend voor kwaliteit. We doorgronden uw organisatie en uw behoeften. Naast werving en selectie ondersteunt The College Healthcare u met consultancy, detachering en outplacement. En we gaan nog verder. The College Healthcare helpt u ook met de ontwikkeling en begeleiding van uw mensen. We bieden betrouwbare assessments, verdiepende coaching en leerzame trainingen.

The College Healthcare is hiermee uitgegroeid tot een brede Human Resources partner in de gezondheidszorg. Een partner die zich verdiept in uw organisatie en ambities. Een partner ook die actief met u meedenkt in de veranderende zorgmarkt en heel goed de implicaties voor uw medewerkers en organisatie(structuur) doorziet. The College Healthcare weet precies hoe u daarop in kunt spelen en staat u daadwerkelijk bij met effectieve oplossingen. Onze oplossingen zijn altijd maatwerk.

Onze diensten
Onze diensten reiken inmiddels veel verder. Naast werving en selectie ondersteunt The College Healthcare u met detachering en executive search. En we gaan nog verder. The College Healthcare helpt u ook met de ontwikkeling en begeleiding van uw mensen.

Onze doelgroep
The College Healthcare richt zich op hoger opgeleiden (bachelor en master) die zich in verschillende fases van hun carrière bevinden. Zo onderscheiden wij starters, professionals en executives. Onze kandidaten variëren in achtergrond van verpleegkundigen die vanuit de zorg graag willen gaan werken in de commerciële sector tot academici met een marketing/sales achtergrond.

“De grote betrokkenheid en persoonlijke aandacht van de recruiters, zowel voor de werkgever als voor de kandidaat. De uitgebreide screening en goede begeleiding van potentiële talenten die bij ons worden voorgesteld. TCH kent onze organisatie heel goed en weet welke mensen zich bij ons op hun plek gaan voelen.”

Demelsa Visser, Mylan