Op zoek naar (tijdelijke) versterking?

Detachering bij The College Healthcare:
Flexibele oplossingen voor tijdelijke werkzaamheden!

 

Uw HR partner

Meer dan 25 jaar ervaring
in de commerciële gezondheidszorg.

 

Werken vanuit natuurlijke kracht!

Inzicht in natuurlijke en ontwikkelbare competenties

Waarom The College Healthcare

Bent u als bedrijf op zoek naar hoogopgeleide (young) professionals met ambitie? Door onze jarenlange ervaring in de gezondheidszorg beschikken we over een omvangrijk netwerk en hebben we veel expertise in huis. The College Healthcare gaat uitsluitend voor kwaliteit. We doorgronden uw organisatie en uw behoeften. Naast werving en selectie ondersteunt The College Healthcare u met consultancy, detachering en outplacement. En we gaan nog verder. The College Healthcare helpt u ook met de ontwikkeling en begeleiding van uw mensen. We bieden betrouwbare assessments, verdiepende coaching en leerzame trainingen.

The College Healthcare is hiermee uitgegroeid tot een brede Human Resources partner in de gezondheidszorg. Een partner die zich verdiept in uw organisatie en ambities. Een partner ook die actief met u meedenkt in de veranderende zorgmarkt en heel goed de implicaties voor uw medewerkers en organisatie(structuur) doorziet. The College Healthcare weet precies hoe u daarop in kunt spelen en staat u daadwerkelijk bij met effectieve oplossingen. Onze oplossingen zijn altijd maatwerk.

Onze diensten
Onze diensten reiken inmiddels veel verder. Naast werving en selectie ondersteunt The College Healthcare u met consultancy, detachering en outplacement. En we gaan nog verder. The College Healthcare helpt u ook met de ontwikkeling en begeleiding van uw mensen. We bieden betrouwbare assessments en verdiepende coaching.

Onze doelgroep
The College Healthcare richt zich op hoger opgeleiden (bachelor en master) die zich in verschillende fases van hun carrière bevinden. Zo onderscheiden wij starters, professionals en executives. Onze kandidaten variëren in achtergrond van verpleegkundigen die vanuit de zorg graag willen gaan werken in de commerciële sector tot academici met een marketing/sales achtergrond.

Voor advies op maat kunt u altijd geheel vrijblijvend contact op nemen met één van onze consultants.

NEEM CONTACT OP