Benut vandaag jouw specialisme nog!

Bekijk onze uitdagende vacatures op Healthcarejob.nl

Wat kunnen wij voor jou als kandidaat betekenen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de farmaceutische industrie, medical device, biotechnologie of clinical research? Dan ben je bij The College Healthcare aan het goede adres. Als gerenommeerd bureau hebben we een uitgebreid netwerk van bedrijven waar wij de vacatures voor vervullen. Onze focus ligt op marketing-, sales- en medicalfuncties. Een overzicht van alle openstaande vacatures vind je op www.healthcarejob.nl

Voor elke stap in je carrière
In elk stadium van je carrière kun je bij The College Healthcare terecht. We helpen je verder met je volgende stap, of dat nu mid-career, senior of executive functies zijn. Ook bemiddelen we starters naar hun eerste baan. Wij weten hoe de farmaceutische industrie en de medische hulpmiddelenbranche werken. Onze consultants hebben zelf ruime ervaring in deze branches en kennen de ins- en outs.

Privacy
Zorgvuldigheid en respect voor jouw privacy staan hoog bij ons in het vaandel. Wij werken discreet. Als je nog in een baan zit en om je heen wilt kijken, kun je gerust bij ons terecht voor oriëntatie en advies.

Healthcarejob.nl
Heb jij ervaring in farma of in de medische hulpmiddelen industrie en ben je toe aan een volgende stap? Kijk dan op onze vacaturesite healthcarejob.nl en vind jouw ideale baan. Je kunt rechtstreeks solliciteren op een van de vele uitdagende functies. Staat jouw droombaan er niet bij? Neem dan contact op met onze consultants via 038-4556262 of stuur een open sollicitatie via www.healthcarejob.nl/open-sollicitatie.

Sales, marketing en Medical
Het totale overzicht van alle openstaande vacatures van The College Healthcare vind je op onze vacaturebank www.healthcarejob.nl. Om je alvast een idee te geven welk soort functies we hebben, hieronder een paar voorbeelden van recent ingevulde vacatures:

Sales

Rayon Manager / Artsenbezoeker, Key account manager, Product Specialist

Medical

Medical Scietific Liaison, Regulatory Affiars Officer, Clinical Advisor

Marketing

Brand Manager, Product Manager, Business Unit Manager

Voor advies op maat kunt u altijd geheel vrijblijvend contact op nemen met één van onze consultants.

NEEM CONTACT OP