Wat doe ik?
Momenteel volg ik de opleiding Multimedia design & Communicatie op het NHLStenden in Leeuwarden. Met veel plezier loop ik nu 5 maanden stage bij The College Healthcare waar ik actief ben op de marketingafdeling. De taken waar ik mij op focus zijn gericht op het creatieve deel van marketing, zoals het designen van verschillende uitingen. Verder ondersteun ik de marketeer.

Wat is zo leuk en uitdagend aan mijn functie?
Het leuke aan deze stage is dat het een uitdagende stage is. Het werk varieert elke dag en hierdoor is elke dag anders. De kennis die ik hier opdoe is handig voor in de toekomst, zowel voor mijn professionele als persoonlijke groei. Verder vind ik het erg prettig dat er balans is tussen design en marketing, wat perfect aansluit bij mijn opleiding.

Typisch Yetdak
Stay positive en lach, dat is typisch ik. Verder ben ik graag bij vrienden en zie je me op een festival. Ook houd ik van fitness om gezond te zijn, en vind ik reizen erg leuk! In de toekomst een road trip door Aziƫ om mijn roots te ontdekken lijkt mij een ontzettende leuke ervaring.