Wat doe ik?
Binnen The College Healthcare ben ik verantwoordelijk als Partnerships Officer. Dagelijks ben ik bezig met het leggen van nieuwe contacten binnen de (commerciële) Gezondheidszorg. The College Healthcare is de ideale HR partner in farma, medical device, biotech en clinical research. Ik ga me naast deze branches ook richten op andere branches en organisaties binnen de non profit gezondheidszorg! Voor al deze organisaties sta ik klaar om vrijblijvend te sparren over HR-vraagstukken.

Wat is zo leuk en uitdagend aan mijn functie?
Het aangaan van nieuwe relaties en partnerships geeft mij energie. Ik kijk er dan ook naar uit om steeds meer te leren van deze specialistische branche en The College Healthcare nog meer onder de aandacht brengen bij (potentiële) opdrachtgevers. Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken professionals met veel ervaring en een passie voor hun vak. De verbinding leggen tussen organisaties, kandidaten en The College Healthcare is hetgeen waar ik blij van word.

Typisch Suzan
Ik denk dat de regel ‘ what you see is what you get’ wel erg van toepassing is op wie ik ben. Ik ben een gedreven persoon die graag uitdagingen aangaat. Niet alleen binnen mijn functie binnen The College Healthcare, maar ook in mijn andere functie als ‘mama’. Met een druk gezin met 4 kinderen genieten we van alles wat het leven ons brengt. Heerlijk samen reizen en mooie dingen zien en lekker eten met zijn allen doen we graag