Wat doe ik?
Sinds 1 januari 2017 ben ik het team van The College Healthcare komen versterken. In mijn functie als Financieel Manager ben ik o.a. verantwoordelijk voor de verwerking van de financiële administratie, het vastleggen van financiële feiten van The College Healthcare en de aanlevering van financiële rapportages. Met het opstellen van begrotingen, managementrapportages en het voorbereiden van de jaarrekeningen ben ik tevens een sparringpartner voor de directie.
Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de HRM en de fiscale aangiften.

Wat is zo leuk en uitdagend aan mijn functie?
Met mijn jarenlange ervaring in de accountancy gecombineerd met de HBO-opleidingen Bedrijfsadministratie en Financieel Management voel ik mij als een vis in het financiële water.
Kortom, genoeg te ‘managen’ onder het mom van, dat The College Healthcare een professionele organisatie is waarbij je met recht je ambities kunt managen!

Typisch Robin
Naast dat ik mijn functie onwijs leuk vind, vind ik ook tijdsbesteding met mijn gezin en vrienden erg belangrijk. Daarnaast is tennis en tafeltennis een belangrijke hobby van me. En blijkbaar kan ik goed met een balletje overweg, want ik heb niet voor niets het 1e NK Bedrijfstafeltennis op mijn naam staan…