Wat doe ik?
Sinds februari 2020 loop ik stage bij The College Healthcare. Ik ben een student aan de Hogeschool Windesheim en volg met plezier de opleiding Commerciële Economie. Ik hoop mij snel te kunnen ontwikkelen als een volwaardig online marketeer.

Wat is zo leuk en uitdagend aan mijn functie?
In mijn functie als online (content) marketeer maak ik content voor onze sociale media, zet ik online campagnes op, help ik met het doorvoeren van websiteverbeteringen, schrijf ik boeiende e-mails om klanten aan te trekken en zorg ik met name voor onze online zichtbaarheid. Wat ik leuk vind aan mijn functie is om online campagnes op te zetten om daarmee The College Healthcare op de kaart te zetten. Daarnaast vind ik de creativiteit die erbij komt kijken ook erg leuk. Wat ik zo uitdagend aan mijn functie vind is het feit dat iedere dag weer anders is. Elke keer komen er weer nieuwe ideeën uit het team die erg variërend zijn. Dit maakt iedere dag uniek!

Typisch Nick
Naast dat ik mijn functie erg leuk vind, breng ik graag tijd door met mijn vrienden en mijn vriendin. In mijn vrije tijd kijk ik graag films & series en daarnaast houd ik wel van een gokje wagen. Mensen omschrijven mij als een sociaal iemand die van gezelligheid houdt.