Wat doe ik?
Geen dag is hetzelfde bij The College Healthcare en daar houd ik van! Contacten met opdrachtgevers en kandidaten, ieder met zijn eigen verhaal, behoeften en doelen. Bij de opdrachtgever onderzoek ik altijd naar welke kandidaat hun verwachtingen kan overtreffen en écht een aanvulling zal zijn binnen de organisatie. Dit vertaal ik richting ons team om samen de juiste match te kunnen maken. Ik zet de planning en de lijnen uit en breng de focus aan. De aanpak van The College Healthcare is persoonlijk en betrokken met oog voor de mens. Ik denk in mogelijkheden, zie kansen en zet mij hier volledig voor in.

Wat is zo leuk en uitdagend aan mijn functie?
Ik ben ervan overtuigd dat wij bij The College Healthcare organisaties en kandidaten helpen ambities waar te maken en daar word ik blij van! Voor de opdrachtgever ben ik opzoek naar wat een professional hun organisatie kan bieden naast de ‘harde’ criteria op basis van competenties en drijfveren. Door naast de professionele skills ook dit inzichtelijk te maken en kandidaten hierin inzicht te geven proberen wij de kandidaten te ondersteunen naar de juiste nieuwe werkplek (interim of een vaste functie). Ik ben in staat om vanuit visie, aanpassingsvermogen en resultaatgerichtheid mij volledig in te zetten voor onze eigen organisatie als die van de opdrachtgever.

Typisch Marjolijn
De laatste jaren heb ik veel opleidingen gedaan in de richting van Organisatie psychologie, LEAN, loopbaan- en talentcoaching. Ik haal er voldoening uit om mij te blijven ontwikkelen. Ik ben direct in mijn communicatie en ben iemand die rechtvaardigheid belangrijk vindt. Naast mijn super leuke baan heb ik een fantastisch gezin, waar ik veel tijd mee doorbreng. Thuis maar ook door samen spontaan leuke dingen te ondernemen. Ook breng ik graag tijd door met mijn vrienden. Dit het liefst onder het genot van een hapje en een drankje.