Wat doe ik?
Mijn functie is erg afwisselend. Ik probeer met zoveel mogelijk mensen in contact te zijn om op die manier de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Hierbij staat oprechte interesse en een persoonlijke benadering voor mij centraal. Ik vind het belangrijk dat ik luister naar de wensen en competenties van een werkgever en (toekomstige) werknemer; mijn doel is om helemaal aan die wensen te voldoen, voor minder doe ik het niet. Daarnaast vind ik het leuk om ideeën te bedenken die ons als bedrijf sterker en exclusiever maken.

Wat is zo leuk en uitdagend aan mijn functie?
Ik vind (online) recruiter zijn uitdagend en leuk, omdat ik veel kan leren en ik mijn ideeën en wensen goed kan inzetten binnen deze functie. Binnen het bedrijf willen wij graag van elkaar leren en staan wij open voor feedback. zelf ben ik nog startende op deze markt, ik ben begin 2019 afgestuurd. Het helpt mij om mijn eigen kennis en ideeën te combineren met de kennis en ervaring die mijn collega’s al hebben. Ik krijg er energie van als ik leuke gesprekken voer met zowel bedrijven als kandidaten. Mensen verbinden is toch het leukste wat er is?!

Typisch Joyce
Ik ben iemand die geniet van het leven. Ik geniet van lekker weer, buiten zijn, stedentrips maken en lekker eten en drinken. Daarnaast vind ik het leuk om te lezen en met vrienden en familie te zijn. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik sporten leuk vind, maar ik probeer wel elke week te sporten, omdat ik merk dat ik daardoor beter in mijn vel zit.