Wat doe ik?
Dagelijks ben ik vooral bezig met het in kaart brengen van de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Wat veranderingen in de algemene markt betekenen voor de dagelijkse bedrijfsvoering, hoe bedrijven daar beter op kunnen inspelen en hoe wij daarbij kunnen helpen. Daarnaast houd ik me vooral ook bezig met het matchen van de juiste kandidaten voor de opdrachtgevers in de verschillende functies. Welke ervaring zoeken bedrijven, maar vooral ook welke competenties passen bij de functies en het bedrijf. En welke kandidaat past daarbij nu echt! Echt het verschil maken voor kandidaten en bedrijven is het leukste wat er is. Het is echt super als je een lange termijn match tot stand kunt brengen.

Wat is zo leuk en uitdagend aan mijn functie?
Goed begrijpen waar je het verschil kunt maken is lastig. Dat betekent goed vertalen wat de klant en de kandidaat nodig hebben. Kennis van de markt is daarbij belangrijk, netwerken, maar ook de juiste instrumenten en inschattingen om competenties juist te kunnen plaatsen en te kunnen vertalen naar de praktijk. Zowel naar de kandidaat als naar de klant. Het geeft mij super veel energie als we dat samen met de collega’s voor elkaar krijgen. En het geeft mij heel veel voldoening als we blije en tevreden kandidaten en bedrijven hebben die ook steeds weer terugkomen naar ons. Mensen verbinden is het leukste wat er is!

Typisch Geert-Jan
Ik geniet van het leven, mijn gezin met studerende kinderen en van mijn vrienden om me heen. Met hen ga ik graag een biertje pakken of naar concerten. Ook geniet ik van heerlijk samen eten, buiten de deur, maar juist ook thuis uitgebreid koken, vooral Italiaans. En de tijd die ik over heb, besteed ik vooral aan heerlijk sporten (hardlopen) en sport kijken (voetbal en hockey).