Op zoek naar (tijdelijke) versterking?

Detachering bij The College Healthcare:
Flexibele oplossingen voor tijdelijke werkzaamheden!

 

Dé ideale HR-partner binnen
de commerciële en non-profit gezondheidszorg

Door onze jarenlange ervaring in de gezondheidszorg beschikken we over een omvangrijk netwerk en hebben we veel expertise in huis. The College Healthcare gaat uitsluitend voor kwaliteit. We doorgronden uw organisatie en uw behoeften. Wat heeft uw bedrijf precies nodig?

U heeft voor langere tijd gemotiveerde professionals nodig, maar kunt nog niet overzien of die behoefte structureel is? Dan is detacheren de oplossing die u zoekt. Wij geven u de zekerheid van gespecialiseerde medewerkers, maar zonder financiële risico’s.

Heb jij ervaring in de farmaceutische industrie, medische hulpmiddelen branche, biotechnologie of clinical research en ben je toe aan een volgende stap? Kijk dan op onze vacature website www.healthcarejob.nl en vind jouw ideale baan. Je kunt rechtstreeks solliciteren op een van de vele uitdagende functies.

Over The College Healthcare

The College Healthcare is uw ideale HR partner in farma, medical device, biotech en clinical research. Door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en intensieve contacten met kandidaten zijn we in staat gebleken de beste kandidaten te selecteren.

Onze diensten reiken inmiddels veel verder. Naast werving en selectie, detachering en executive search ondersteunt The College Healthcare u ook met de ontwikkeling en begeleiding van uw mensen.

Wilt u meer weten over de diensten van The College Healthcare? Neem contact op via 038-4556262 of lees de uitgebreide informatie over onze dienstverlening.