Even voorstellen: Mick Holwerda, Consultant

By 4 maart 2015 februari 17th, 2016 Geen categorie

Mick Holwerda

Mijn naam is Mick Holwerda en sinds maart 2015 ben ik in dienst bij The College Healthcare als Consultant werving en selectie. Gedurende mijn master Arbeids-, Organisatie- en Gezondheidspsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, kwam ik erachter dat mijn kracht en interesses liggen bij het contact leggen en adviseren van zowel werkgevers als werknemers op het gebied van werving en selectie.

Om een ideale match tussen werknemer en werkgever te vinden moet er verder worden gekeken dan alleen een curriculum vitae en motivatiebrief. Dit ondervond ik in de praktijk tijdens mijn afstudeerstage bij een assessmentbureau. Hier werd net als bij The College Healthcare niet alleen getracht iemand te leren kennen, maar ook het potentieel in iemand te ontdekken. Met behulp van persoonlijk contact en assessments wordt er een diepgang bereikt die zowel voor kandidaten als opdrachtgevers maatwerk oplevert.

In mijn functie als Consultant bij de The College Healthcare zal ik mij voornamelijk focussen op de gezondheidszorg. Voor deze taak leer ik potentiële kandidaten uitgebreid kennen om vervolgens een optimale match te maken tussen de wensen van de opdrachtgever en de kwaliteiten van de kandidaat. Daarnaast hou ik me bezig met de ontwikkeling en afname van assessments met als doel de uitbreiding van de assessment tak binnen The College Healthcare.

Tot slot ben ik altijd op zoek naar uitbreiding van het professionele netwerk van The College Healthcare als een van de belangrijkste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in de commerciële gezondheidszorg. Ik kan niet wachten om de vaardigheden die tijdens mijn studie uitgebreid besproken zijn, nu in de praktijk toe te gaan passen als Consultant bij The College Healthcare.

Ik zou het leuk vinden om op korte termijn met je in gesprek te komen. Kijk snel op www.healthcarejob.nl voor het actuele vacature aanbod en bel of mail me voor meer informatie op 038-4556262 of via mholwerda@collegehealthcare.nl.

Met vriendelijke groet,
Mick Holwerda